Wie?

De ondernemer en de VA, een kennismaking

 

Op deze site zal ik je kennis laten maken met mij, het begrip virtueel assistent en de oplossingen die je geboden worden. Lees alles rustig door, nu is de tijd om keuzes te maken. Daarvoor is een goede research nodig, onderzoek om te kijken of ik je kan helpen jouw stip aan de horizon te bereiken. Uiteraard maak ik graag een kosteloze en vrijblijvende (bel)afspraak om nader te kennis te maken en je meer te vertellen! Hier vind je mijn gegevens. Kun je niet wachten? Kijk dan of ik online ben, in het chatvenster rechtsonderaan je scherm.

 

Uiteraard hou ik je graag op de hoogte van de laatste tips, tricks en tools op het gebied van zelfstandig ondernemen, het hebben van een (online) business en manieren waarop je meer inkomen kunt genereren. Als je je hiernaast inschrijft zal ik je regelmatig een mailtje sturen. Ik zal je uiteraard niet spammen, je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

 

Als dochter van een aannemer is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten. Ik koos er voor om mensen te helpen, maar HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening leek niet de goede weg. Bij een vooruitstrevend CRM bedrijf viel het commerciële kwartje, waarna ik tijdens mijn HBO Accountmanagement mijn marketing en sales kennis opdeed. Met nog eens 10 jaar werkervaring  als Personal Assistant, van  de algemeen directeur (ondernemer pur sang) van de Endemol Nederland Media Groep en jaar wereldreis ben ik er klaar voor om samen met jou,  jouw doelen te bereiken en vooral te behouden!

renateheuvelman_icoon_small

Fantastisch dat je mijn site gevonden hebt, jij wil dus je onderneming laten  floreren en denkt erover een VA in de arm te nemen?

 

 

Om alle ins en outs van het VA-schap onder de knie te krijgen  (een PA wordt niet zomaar een online secretaresse) heb ik het programma “Een lopend VA bedrijf binnen 10 weken” bij de Academie Virtueel Assistent gevolgd bij Petra Fehring. Tijdens deze intensieve training heb ik geleerd een stevige basis te leggen voor mijn onderneming en hoe ik jou zo efficient en effectief mogelijk kan ondersteunen.

va club exclusive_transparant

Om up2date te blijven ben ik lid van de “VA Exclusive Club” , waarin we onze krachten bundelen, sparren en elkaar op de hoogte houden over de laatste tips, tricks en tools op het gebied van online ondersteunen en werken. Een goede investering, zodat ook jouw onderneming up2date is en blijft!