Wat?

Je bent een professional, goed in je vak, al zeg je het zelf.

De professional kan zich weer op z’n core business focussen

Ben je net begonnen, of ben je al jaren bezig?

Gaat alles op rolletjes? Bellen de klanten bij je aan? Verdubbelt je omzet vanzelf en heb je een tophuwelijk? Gefeliciteerd! Dan kun je mijn hulp goed gebruiken, zodat jij tijd over houdt voor je core business, en om elke week het Rijksmuseum te bezoeken met je demente buurvrouw.

Gaat het niet vanzelf? Kunnen jouw klanten je niet vinden? Is je maandtarget je jaartarget geworden? Droom je van een netto salaris? Vind je het eigenlijk niet meer leuk? Gefeliciteerd! Dan kun je mij goed gebruiken, zodat jij tijd over houdt om de passie weer in je bedrijf te krijgen (en om maandelijks langs je demente buurvrouw te gaan)!

Klik snel verder door de submenu’s om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

renateheuvelman_icoon_small

Bemoei je met je eigen zaken, ik help je met de rest!

 

 

Hoe werkt zo’n VA nou eigenlijk?

VA’s zijn verantwoordelijk voor hun eigen werk en kwaliteit, wij zorgen dat de taken die jij overdraagt tijdig opgeleverd worden, op de manier die jij prettig vindt. Elke VA heeft zijn of haar eigen expertise. Soms is het verstandig om meerdere VA’s tegelijkertijd aan de slag te zetten om de groei van jouw onderneming op alle vlakken onder controle te hebben.

Voor de continuïteit van jouw bedrijf kun je samen met je VA gaan voor een flexibel contract voor een langere periode. Uiteindelijk ken je elkaar door en door en heb je aan een half woord genoeg. Voor spontane projecten, klussen waar je al een tijd tegenaan zit te hikken of (grote) evenementen is het soms handig om afspraken te maken op projectmatige basis, naast het gebruik van pakketten. Zo investeer jij nooit meer dan nodig!

Omdat een VA ook een zelfstandig ondernemer is, weten wij exact waar jij tegenaan loopt, wat de ZZP-valkuilen zijn en hoe wij dat in een handomdraai voor jou regelen en op kunnen lossen.

 

Hoe kan ik de controle houden als we virtueel werken?

Ik zit niet bij jou op kantoor, op een stoel in de wachtkamer van je praktijk, aan je eettafel of in een kantoor om de hoek. Soms niet eens in dezelfde provincie. Ik werk vanuit huis of ergens op een flexplek. Zo blijf jij een Zelfstandige zonder Personeel. Dit scheelt jou locatie- en werkplekkosten en ons allebei (reis)tijd. Maar dankzij de techniek van 2015 kunnen we  wel intensief samenwerken, in de cloud, via diverse online programma’s of tools (bijvoorbTeamwork, Evernote) en via email, Skype, Whatsapp, Facebook messenger of zelfs die goeie oude telefoon kun je altijd jouw VA bereiken. Neemt niet weg dat we elkaar natuurlijk regelmatig ‘live’ ontmoeten…  tijdens een kop koffie, heerlijke maaltijd of wel in jouw wachtruimte, zo leer je elkaar namelijk het beste kennen.