Jouw huidige uitdagingen

Heb jij dat ook?

To do list without a VA

Je weet niet (meer) waar je moet beginnen. Je ligt regelmatig wakker van je to do lijst. Je hebt (te) weinig klanten, of juist veel ‘slapende’ klanten waar geen omzet uit komt.  Er staat een ongeopende doos van bol.com in de gang te verstoffen, vol boeken die je graag wil lezen. Je wil graag naar die belangrijke bijeenkomst, om te leren en te netwerken, maar omdat je omzet te laag is, kun je het niet betalen. Je hebt moeite met het opzetten van je social media, of je hebt moeite om de continuïteit er in te houden.

Je zou zo graag eens die kop thee drinken met die jeugdvriend(in) die je al zo lang niet gesproken hebt. Durf je de telefoon niet uit te zetten omdat je bang bent om potentiële klanten kwijt te raken als jij spreekuur hebt? Je hebt een AH tas vol met ongeopende post en je bent al bijna toe aan de volgende. Je wil graag een webinar houden, maar je weet niet hoe. Je rijdt via een omweg naar huis omdat je bang bent dat je accountant je ziet en je hebt nog maar 2 dagen om de spullen voor je IB naar hem te sturen….

renateheuvelman_icoon_smallSamen kijken we naar welke taken er efficiënter en effectiever kunnen. Het kan zelfs zijn dat je taken gaat uitbesteden, want experts doen het sneller  (en beter!) dan jij, dus is het in the end goedkoper.

Zelfstandig ondernemer zijn was je droom, maar nu je het bent voel je je alleen en onzeker over de vele beslissingen die je moet nemen. Je hebt een schoenendoos vol visitekaartjes van de succesvolle netwerk events die je bezocht en gehouden hebt, maar je weet niet wat je er mee moet. Je kunt de tijd niet vinden om je website up to date te houden. Koekjes bakken met je kids op woensdagmiddag, dat is maar 1 keer gelukt. Je vraagt je af of een mailbox technisch kan overstromen. Je zou zo graag tijd hebben voor die workshop kantklossen.

Kortom: je hebt te weinig tijd en/of verstand van alle zaken die komen kijken bij het hebben van een je eigen onderneming.