Wie ben jij?

Heb jij dat ook?

Je weet niet (meer) waar je moet beginnen. Je ligt regelmatig wakker van je to do lijst. Je hebt (te) weinig klanten, of juist veel ‘slapende’ klanten waar geen omzet uit komt.  Er staat een ongeopende doos van bol.com in de gang te verstoffen, vol boeken die je graag wil lezen. Je hebt moeite met het opzetten van je social media, of je hebt moeite om de continuïteit er in te houden. Je zou zo graag eens die kop thee drinken met die jeugdvriend(in) die je al zo lang niet gesproken hebt. Je hebt een AH tas vol met ongeopende post en je bent al bijna toe aan de volgende. Je wil graag een webinar houden, maar je weet niet hoe. Je rijdt via een omweg naar huis omdat je bang bent dat je accountant je ziet en je hebt nog maar 2 dagen om de spullen voor je IB naar hem te sturen….

Zelfstandig ondernemer zijn was je droom, maar nu je het bent voel je je alleen en onzeker over de vele beslissingen die je moet nemen. Je hebt een schoenendoos vol visitekaartjes van de succesvolle netwerk events die je bezocht en gehouden hebt, maar je weet niet wat je er mee moet. Je kunt de tijd niet vinden om je website up to date te houden. Koekjes bakken met je kids op woensdagmiddag, dat is maar 1 keer gelukt. Je vraagt je af of een mailbox technisch kan overstromen. Je zou zo graag tijd hebben voor die workshop kantklossen.

Kortom: je hebt te weinig tijd en/of verstand van alle zaken die komen bij het hebben van een bedrijf.

Wie ben jij?

Jij bent die ambitieuze dynamische, creatieve ondernemer die weet wat hij wil. Maar komt er niet aan toe om de omzet te halen of die kwaliteit te leveren die je nastreeft, omdat er gewoonweg maar 24 uur in een dag zitten. Als virtueel assistent help ik je graag met inventariseren, structureren en (her)opzetten van jouw bedrijf, als sparringpartner, ondersteuner en ‘mental coach’.  Samen maken we een florerende business van jouw droom!