Een maandje geleden werd ik verrast door een telefoontje van Annemarie van de Rabobank, ik was verkozen tot Starter van de Maand!

Omdat ik mijn bankrekening aan mijn online boekhoudprogramma wilde koppelen, moest ik een zakelijke bankrekening hebben. Ook mijn accountant werd er blij van; je houdt je administratie immers veel zuiverder als je echt onderscheid kunt maken tussen zakelijke en prive uitgaven.

 

Betalen & Sparen

Vroeger zat er ‘bij ons op ’t dorp’ altijd een Rabobank, alle kinderen hadden er een rekening lopen en toen ik voor m’n eerste hypotheek ging, was ook de bank in het oude dorp het eerste adres waar ik heen ging (ze kenden immers de financiële situatie van de hele familie, wel zo gemakkelijk). Met het sluiten van de kleine kantoren is de persoonlijke band met de Rabobank verdwenen, dacht ik…  Ze timmeren namelijk hard aan de weg op ‘virtueel vlak’, precies waar ik ook mee bezig ben!

 

Heb je de Rabo Scanner al gezien? Hij is wel wat zwaarder dan de Random Reader, maar dan heb je ook wat. Je stopt je pasje erin, vult op je laptop of telefoon je bankrekeningnummer en pincode in en doet dat ook op de Scanner. Dan verschijnt er een vierkantje met allemaal kleurtjes op je beeldscherm en daar maakt je Scanner een fotootje van. Hij weet precies waar je mee bezig bent en je vult de code in die verschijnt, voila!

 

Virtueel

Toen ik nog wat vragen had, werd ik keurig geholpen via de online chat en uiteraard kan ik altijd bellen als daar behoefte aan is! De mensen aan de andere kant van de telefoon heb ik natuurlijk opgezocht via LinkedIn, dus ik weet hoe ze eruit zien.

Het interview ging ook geheel virtueel met tekstschrijfster Ine van der Laar, alleen Nicolette van Studio Pompe heb ik ‘live’ gezien voor de foto. Dit is ‘m geworden, het artikel van een halve (!) pagina in Het Kontakt van vorige week. Supertrots! Kortom: mocht je nog niet gewend zijn aan het idee om ‘virtueel‘  met iemand samen te werken, zie hier een product dat er uit kan rollen… niet slecht, al zeg ik het zelf!

Het hele artikel kun je hier downloaden.

Heb een succesvolle dag!

Renate

PS als je zelf startende ondernemer bent, betaal je de eerste 2 jaar maar € 3,50 per maand voor de zakelijke rekening (inclusief Internetbankieren en de App, zodat je precies weet wanneer je opdrachtgevers je facturen betaald hebben), tsja je moet op de kleintjes letten he….

Het artikel in het Kontakt

Het artikel in het Kontakt